ZONGULDAK / ALAPLI - Alaplı Bilim ve Sanat Merkezi

4. OYUNCU BEYİNLER TURNUVASINDA FİNALDEYİZ…

TAZOF’un bu yıl 4.’sünü düzenlemiş olduğu oyuncu beyinler turnuvasında kağıt-kalem oyunları ile zekalar yarışmaya devam etti. Öğrencimiz Egemen KARAKAYA Junior kategorisinde , Ayşe Asya TOPRAK ilkokul kategorisinde Alaplı ilçemizi Türkiye finallerinde temsil edecekler.

Alaplı Bilim ve Sanat Merkezi Matematik Öğretmeni Goncagül KORKMAZ danışmanlığında turnuvaya hazırlanan öğrencilerimiz öncesinde yapılan üç sınavda da başarı göstermişlerdir. 2.sınıf öğrencisi Egemen KARAKAYA kendi kategorisinde yapılan eleme sınavlarında TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ, 4.sınıf öğrencisi Ayşe Asya KARAKAYA il birinciliğini elde ederek final sınavına davet edilmişlerdir.

Final sınavı 3 Mayıs Pazar günü Ankara TED Kolejinde yapılacaktır.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi başarılarından dolayı kutluyor ve öğrencilerimize Türkiye finalinde başarılar diliyoruz.

03-05-202403-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 16:07 - Görüntülenme: 87